Hoe werkt de Marc Inbane tanning spray uit mijn shop?


Dit jaar maken we een fantastische zomer mee. Heerlijk, die lange dagen met zomerse temperaturen. Bruine benen, korte broekjes en rokjes, het kan niet op! Wat helemaal fantastisch is, is dat door het kleuren van de huid je ook slanker lijkt. Regelmatig ging ik onder de zonnebank. Maar toen ik hoorde dat het zo slecht is voor de huid doe ik het niet meer. Of de straling nu komt uit de zon of uit de zonnebank, ze beschadigen je huid. Elke keer dat je onder de zonnebank gaat, wordt je huid in een hele korte tijd blootgesteld aan een grote dosis uv-licht. Meer uv-straling betekent meer risico op huidkanker.

Op de beautybeurs kreeg ik de Marc Inbane natural tanning spray mee om te testen en een handschoen om je tan mooi egaal mee te maken. Eerlijk gezegd had ik toen nooit eerder een positieve tanning ervaring meegemaakt dus ik was heel erg benieuwd! Ondertussen had ik al diverse zelfbruinende crèmes geprobeerd. Er was altijd wel iets waardoor ik toch weer afhaakte. Crèmes die stinken, niet egaal dekkend zijn, of de kleur die na een paar uur begint af te brokkelen? Tijd voor eens wat positiviteit toch?

De Marc Inbane tanning spray zit in een spray van 200ml en een reisformaat van 50ml. In ieder geval vond ik dat de verpakkingen er wel erg mooi en goed verzorgd uit zagen. Zwart straalt toch luxe uit, hè?!

Er bestaat ook een kwast. Samen met de handschoen zijn deze bedoeld om het product egaal aan te brengen, voor als je bijvoorbeeld teveel op één plek hebt gesprayed. Persoonlijk vond ik dit ook super handig voor bijv. om de kleur in de plooien van de knieën egaler te maken. Voordat je aan de slag gaat is het verstandig om zorgvuldig de instructies door te nemen. Het is goed om vooraf te scrubben om de dode huidcellen van de huid af te halen zodat je huid de tanning beter op kan nemen en langer mooi blijft zitten.

De spray is ook in het gezicht te gebruiken. Mijn gezicht wordt altijd super snel weer wit na een vakantie en bruint ook minder makkelijk. Wel ideaal om ook in het gezicht een tanning te kunnen gebruiken. Voor het sprayen kun je het beste een handdoek op de grond leggen of om kleding doen zodat ze niet vies worden. Tijdens het sprayen van het gezicht kun je ook meteen de armen, buik en rug (voor zover dat kan) meenemen. De tanning kun je in het gezicht sprayen en dan met de brush “inblenden” voor een egaal en streepvrij resultaat. Je kan ook de tanning spray op de brush sprayen en zoals foundation op je gezicht aanbrengen. Werk wel snel anders droogt de tanning op en krijg je niet het gewenste resultaat.

Qua prijs ben je met de tanning spray veel goedkoper uit dan bij de zonnebank. Ook is het veel beter voor je huid. In een goede 20 minuten heb je het hele lichaam gesprayt, dus qua tijd is het ook goed vol te houden. Wat ook erg fijn is, de spray geeft de eerste dag niet af in bed. Je tan blijft ongeveer 5 dagen zitten, en dat is best lang voor een tanning.

Marc Inbane tanning spray is parabenen vrij is en bevat natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera en Ginkgo Biloba. Een extra verzorging voor de huid dus! 200ml is genoeg voor 60 applicaties voor gezicht, nek en decolleté. Een mooie teint het hele jaar door.

Nu zijn jullie vast benieuwd naar het resultaat en willen je hem ook kopen. Dat kan dan in mijn webshop. https://www.skinalize.nl/shop


SKIN A LIZE HUIDVERZORGING ADVIESBUREAU - MIDDELBURG 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 WEBSITE ONTWERP DOOR SKIN A LIZE & STUDIO MELT