's Morgens mooi wakker worden met Alpha-H Beauty Sleep Power Peel

Mijn eerste review over een product waar ik graag over wil vertellen. Alpha-H heeft het voor elkaar gekregen om heel veel belangrijke actieve ingrediënten met een hoog percentage in 1 potje te stoppen. Een crème met ingrediënten zoals 14% glycolzuur, 0,5% retinol, enzymen en peptiden, hyaluronzuur, panthenol, vitamine E en aloë vera is bijna te mooi om waar te zijn. Ik kon ook niet wachten om hem uit te proberen. Ik heb hem opgestuurd gekregen van Alpha-H. Hij ruikt zoals natuurlijke producten kunnen ruiken. Maar dit kan ook want Alpha-H gebruikt zoveel mogelijk een natuurlijke mix aan ingrediënten. De geur zit hem in het toevoegen van 3 essentiële oliën. Lavendel, rozen en frankincense.

Beauty Sleep Power Peel is een professioneel product wat 's nachts intensief werkt op huidverbetering en anti-aging. 's Nachts werkt onze huid veel anders als overdag. Overdag moet de huid zich verdedigen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals wind, zon, kou en luchtvervuiling, terwijl de huid zich ’s nachts herstelt om weer opgewassen te zijn tegen de volgende dag. De hoge percentage glucolzuur peelt onze huid. Het verwijdert dode huidcellen, stimuleert de cel vernieuwing en doorbloeding. De andere ingrediënten in het product worden door de glycolzuur ook dieper de huid ingetrokken zodat de andere ingrediënten ook beter hun werk kunnen doen.

De regenerende werking door de 0,5% retinol in de Beauty Sleep Power Peel versnelt cel productie waardoor de huid meer collageen aanmaakt en daardoor verstevigt. Acne, littekens en zonschade worden aangepakt. Pigmentvlekken is een effect van schadelijke Uv-straling. De retinol heeft een antirimpel werking en maakt door exfoliatie de huid glad. Ook een belangrijk doel van de crème is dat door de hyaluronzuur en panthenol de hydratie van de huid verbetert. De nachtcrème beschermt de veerkracht van het huidweefsel door het ondersteunen van de productie van elastine en collageen. Onze huidcellen vernieuwen 's nachts en juist op dat moment kan de Beauty Sleep Power Peel de vernieuwing ondersteunen.

Gebruik van de crème:

Maximaal 2x per week gebruiken voor het slapen op een vooraf goed gereinigde huid. Rond de ogen moet er even opgepast worden. Mijn huid rond de ogen is heel dun dus ik merkte het gelijk toen ik hem toch per ongeluk daar een beetje smeerde. Toen ik hem zelf opbracht merkte ik een prikkelende tinteling. Je voelt dan de werking van de hoge percentage glycolzuur. Roodheid kan ook voorkomen maar daar had ik geen last van. Doordat ik mijn hals ook goed meenam heb ik best een dikke laag opgesmeerd. Het decolleté kun je ook meesmeren. Het product trekt gelukkig wel snel in want ik heb er een hekel aan als ik aan mijn kussen vast blijf plakken.

Wat ook erg prettig aan het product is als je de volgende ochtend de huid vochtig maakt met water en met je vingertoppen de huid licht masseert dat het nog een reinigende werking heeft. Papaja enzymen activeren door het water en geeft dan een 2e exfoliatie. Daarna goed afspoelen met lauw water en je huid straalt! Ik merkte het bij mezelf ook. Mijn huid zag er veel frisser uit. Voelde gladder en voller aan.

De voordelen van de Beauty Sleep Power Peel:

- Gezondere, stevigere en gehydrateerde huid bij het opstaan.

- Egaliseert en verheldert de teint, herstelt de vale en vermoeide huid

- Vermindert (acne)littekens, grove poriën, pigmentatie, zonschade, rimpeltjes

- Helpt de talgproductie te reguleren wat een onzuivere huid aanpakt

- Nachtcrème, masker en reiniging in 1.

- Vormt de volgende morgen een basisreiniging

- Luchtdicht door een pompsysteem

Een nadeeltje:

Waar ik zelf gelijk tegenaan liep is het pompje wat niet werkte en er geen crème uit kwam. Dit pompje zorgt ervoor dat het product luchtdicht kan blijven en de ingrediënten langer goed blijven. Na een mailtje aan het hoofdkantoor kreeg ik te horen dat dit vaker voorkwam en kreeg ik een goede tip: het kan zijn dat er een lichtbel in zit, net voor het 'tuutje' van het pompje inwendig. Het beste is de dop er even afdraaien en kijken of er een luchtbel inzit, evt met een spatel het gat dichtmaken en een paar keer pompen zodat hij vanzelf weer vacuüm trekt.

Helaas hielp dit bij mij ook niet en draai ik nu het dekseltje iedere keer los.

Al met al een heel mooi product waar ik erg tevreden over ben. Ik ben zeker van plan om dit langdurig 2x per week te gebruiken. Het antirimpel resultaat zou ik ook wel eens willen zien. De volgende ochtend voelt mijn huid een beetje aan alsof ik een intensieve behandeling bij de schoonheidsspecialiste heb gehad. Lekker toch...


SKIN A LIZE HUIDVERZORGING ADVIESBUREAU - MIDDELBURG 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 WEBSITE ONTWERP DOOR SKIN A LIZE & STUDIO MELT