My first blog: TO share, TO inspire, TO connect, TO create


In de apotheek wereld heb ik al veel gezien en ervaren hoe geweldig het is om mensen te kunnen helpen en adviseren met hun huidproblemen. De basis van mijn kennis over de huid heb ik hier opgedaan. Ik heb heel wat trainingen gevolgd over huidaandoeningen, bijpassende medicijnen en (dermo)cosmetica. Omdat de apotheek een laag drempelig zorgpunt is worden er veel vragen gesteld, bij mij kwam daardoor de wens naar boven om nog beter de klant te kunnen adviseren. Vaak kan er al veel gedaan worden met de juiste verzorging. Heel veel huidklachten zijn een uiteindelijk gevolg van verkeerde, of verkeerd gebruik van cosmetische producten? Ook de onwetendheid dat er goede producten bestaan zie ik vaak langskomen. Heel gek is dat niet, want er wordt nogal wat beloofd en beweerd in de wereld van cosmetica. En wat moet je als consument nu wel en niet geloven? Om daar zelf ook meer over te weten ben ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. Ik heb geleerd hoe de huid, laag voor laag in elkaar zit. Wat de functie ervan is en hoe je een huidanalyse opbouwd.

Had ik even geluk dat er net iemand zijn vinger op stak om een vraag te stellen tijdens mijn black out?

Na mijn diploma werd ik door Linde van Estee Linde huidadviesbureau direct aangenomen en heb ik fantastische huidanalyses door het hele land afgelegd. Toen ze met het plan kwam om trainingen te gaan geven wilde ik het liefst heel hard wegrennen. Ik...een training geven? Ik zag ineens beelden terug komen van vroeger dat ik in een faalangst klasje zat om wat meer zelfvertrouwen te krijgen. Bibberen was dat altijd. Maar om aan een groep een hoop kennis over te dragen lokte toch ook wel heel erg. Mijn eerste presentatie was echt klungelig. Had ik even geluk dat er net iemand zijn vinger op stak om een vraag te stellen tijdens mijn black out?

En nu heb ik een eigen huidverzorging advies bureau waar ik ontzettend trots op ben. Ontstaan omdat er meer mensen met mij wilden samenwerken. Dit motiveerde mij een eigen bedrijf te beginnen en mijn kennis over huidverzorging te delen. Naast goede producten vind ik het belangrijk om betrouwbare informatie te geven. Via deze blog ga ik antwoord geven op veel gestelde vragen en hoop ik prachtige producten met hun ingrediënten te bespreken.

Ik hoop dat de informatie en adviezen je kunnen helpen, en mocht jouw vraag of probleem er niet tussen staan laat het me dan vooral weten.

#apotheek #huidanalyse #training

SKIN A LIZE HUIDVERZORGING ADVIESBUREAU - MIDDELBURG 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 WEBSITE ONTWERP DOOR SKIN A LIZE & STUDIO MELT