DIENSTEN

 

Skin a Lize biedt verschillende diensten aan in het teken van huidverzorgingsadvies. Wij kunnen u, uw medewerkers en uw klanten adviezen en trainingen geven over diverse huidverzorgingsproducten. Door de trainingen kunnen uw medewerkers uw klanten beter adviseren, waardoor de verkoop van uw producten wordt gestimuleerd. Dankzij onze merkenkennis zijn wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

TRAININGEN

Skin a Lize geeft producttrainingen over de huidverzorgingslijnen van diverse hoogstaande merken. Skin a Lize verzorgt ook diverse doeltreffende korte trainingen en masterclasses gericht op de huid  en huidaandoeningen. Door het volgen van een training of masterclass blijf je gemotiveerd in je vak en optimaliseer je kennis en kunde.

Door het volgen van een training bij Skin a Lize kan het volgende rendement behaald worden:

  • Optimalisatie van kennis en kunde

  • Up-to-date blijven in de sterk wisselende markt

  • Meer omzet genereren

  • Service en gericht advies kunnen geven

  • Betere klantenbinding 

HUIDANALYSE

In uw apotheek komt Skin a Lize uw klanten adviseren over de aanwezige huidverzorgingsproducten. Door individuele aanpak krijgt uw klant alle gelegenheid om vragen te stellen en een huidverzorgingsadvies speciaal naar de behoefte van de huid. Door nauwe samenwerking met merken zoals Vichy, La Roche Posay, Eucerin en Avène zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van het huidtype. Aan de hand hiervan kunnen we de verzorging kiezen die echt bij de klant past. Voor iedere huid bestaan de juiste huidverzorgingsproducten.

Een huidanalyse bij u in de apotheek draagt bij aan uw imago als professional, helpt om klanten vaker terug te laten komen en stimuleert de verkoop van de producten.

PRESENTATIES/WORKSHOPS

Presentaties aan bijvoorbeeld verenigingen of nascholing voor diverse doelgroepen. Een standaard presentatie bestaat niet. Elke groep en elk leerdoel is anders. Skin a Lize zal daarom haar uiterste best doen om te kunnen voldoen aan uw wensen.

Er kunnen vragen gesteld worden zoals: 'Hoe kun je nu het beste je huid verzorgen?', 'wat voor type huid heb ik eigenlijk?' 'Wat is de conditie van mijn huid en welke producten zijn daarbij het beste geschikt en vooral hoe/wanneer die te gebruiken?' Allemaal vragen die voor u of uw klant beantwoord zijn aan het einde van de workshop huidverzorging van Skin a Lize. We gaan samen aan de slag. Een echte ‘training on the job’ dus. U of uw klant gaat niet alleen met veel kennis naar huis, maar ook met een perfect verzorgde huid!

SPECIAL EVENTS

Skin a Lize kan bijvoorbeeld worden ingezet bij ladiesnights, info avonden, merken promoties of thema avonden. 

 
 
 
 

SKIN A LIZE HUIDVERZORGING ADVIESBUREAU - MIDDELBURG 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 WEBSITE ONTWERP DOOR SKIN A LIZE & STUDIO MELT